پروژه‌های عربستان، عامل جهش ۵۵ درصدی درآمد فاستر و شرکا
1404/7/2
شرکت معماری فاستر و شرکا در سال ۲۰۲۵ با گزارش درآمدی بالغ بر ۶۵۰ میلیون پوند، رشد ۵۵ درصدی را نسبت به سال گذشته تجربه کرده است. این افزایش چشمگیر عمدتاً به دلیل پروژه‌های متعدد این شرکت در عربستان سعودی، به‌ویژه در چارچوب برنامه‌های توسعه‌ی چشم‌انداز ۲۰۳۰، بوده است.

این شرکت در حال حاضر در حال طراحی و اجرای چندین پروژه مهم در عربستان سعودی است:
پروژه دریای سرخ: این پروژه شامل هتل‌ها، ویلاها، فرودگاه و یک مرکز زیست‌شناسی دریایی است که در جزایر مختلف در سواحل غربی عربستان سعودی واقع شده‌اند. هتل جزیره امهات الشیخ، با طراحی پایدار و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر، از جمله این پروژه‌هاست.
فرودگاه بین‌المللی ملک سلمان در ریاض: فاستر و شرکا مسئول طراحی طرح کلی این فرودگاه است که هدف آن تقویت موقعیت ریاض به‌عنوان یک مرکز لجستیکی جهانی و تسهیل تجارت و گردشگری است.
برج رایز در ریاض: این برج پیشنهادی با ارتفاع ۲ کیلومتر، قرار است بلندترین ساختمان جهان باشد و در منطقه جدید « نورت‌پول» در ریاض واقع شود. این پروژه با همکاری صندوق سرمایه‌گذاری عمومی عربستان سعودی در حال توسعه است.

رشد درآمد فاستر و شرکا نشان‌دهنده موفقیت استراتژی این شرکت در ورود به بازارهای نوظهور و تمرکز بر پروژه‌های بزرگ زیرساختی است. این شرکت با ارائه طراحی‌های نوآورانه و پایدار، توانسته است جایگاه خود را در بازارهای بین‌المللی، به‌ویژه در خاورمیانه، تقویت کند.

پيشنهاد iranArchitects - محصولات ساختمانی

fad-ring

Fad Ring

فاد لایتینگ

طراحی و تأمین نورپردازی

مشــــــاهده

nama-partition
fad-diana

Fad Diana

فاد لایتینگ

طراحی و تأمین نورپردازی

مشــــــاهده

پيشنهاد iranArchitects - برندهای ساختمانی

مهندسین مشاور تکوین

مهندسین مشاور تکوین

طراحی معماری | طراحی داخلی | طراحی فضای سبز

دریافت کاتالوگ

مشــــــاهده

پارتیشن پِدزا
گلزار هوم Alca

گلزار هوم Alca

شیرآلات و تجهیزات سرویس بهداشتی

دریافت کاتالوگ

مشــــــاهده

پيشنهاد iranArchitects - محصولات به‌کار رفته در پروژه‌ها

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت جهت ایران‌آرشیتکتز محفوظ ميباشد.