ساختمان Flower فرودگاه بین المللی Shanghai Honqiao
1394/9/18

آرشیتکت : MVRDV

موقعیت مکانی : فرودگاه بین المللی شانگهای – چین

مساحت : 15000.0 متر مربع

سال ساخت : 2015

شرکت MVRDV برنده رقابت برای طراحی این مجموعه در سال 2013 شد ، این فرودگاه چهارمین فرودگاه از نظر شلوغی در چین می باشد .

اولین ساختمان اداری مجموعه در حال حاضر کامل شده است و 9 ساختمان اداری دیگر نیز در اوایل سال 2016 تکمیل خواهند شد که شامل بیش از 110,000 متر مربع فضای اداری می باشند .

ساختمان Flower دارای 15000 متر مربع فضای اداری می باشد که در نزدیکی درب ورودی یک ایستگاه مترو قرار گرفته است ، فرم این ساختمان به طوری طراحی شده است که با ساختمان ها و فضاهای اطراف در ارتباط باشد ، مجموعه شامل چهار برج مجزا و در عین حال مرتبط به هم می باشد و میدانی سایه دار در میان آنها قرار گرفته است ، طبقه همکف این ساختمان دارای فضاهای تجاری با پنجره هایی عریض می باشد ، در حالی که در طبقه های فوقانی از بازشوهایی با دهانه کوچکتر به منظور کاهش مصرف انرژی استفاده شده است .

این ساختمان برای دریافت برچسب سه ستاره انرژی طراحی شده است که بالاترین رتبه بندی ساختمان های سبز در چین می باشد ، در نمای این ساختمان از پانل های GRC سفید ، سبک و بسیار عایق استفاده شده است ، همچنین استفاده از فضاهای سایه دار ، امکان تهویه طبیعی، سیستم جمع آوری آب باران ، مجاورت به سیستم حمل و نقل عمومی ،طراحی نما به صورت بهینه و بام سبز در هر 10 ساختمان از جمله تدابیر برای کاهش مصرف انرژی در این ساختمان ها می باشد .

پيشنهاد iranArchitects - محصولات ساختمانی

fad-ring

Fad Ring

فاد لایتینگ

طراحی و تأمین نورپردازی

مشــــــاهده

essehome
door-phone-security

Door, Phone & Security

سیستم های هوشمند صبا

اتوماسیون ساختمان و هتل، تجهیزات حرفه ای صوتی و سی...

مشــــــاهده

پيشنهاد iranArchitects - برندهای ساختمانی

پيشنهاد iranArchitects - محصولات به‌کار رفته در پروژه‌ها

کليه حقوق مادی و معنوی اين سايت جهت ایران‌آرشیتکتز محفوظ ميباشد.